Entertainment Business Arena 4.-5.5

EBArena Entertainment Business Arena on uusi viihdeteollisuuden toimijat yhdistävä ammattilaistapahtuma. EBArena Entertainment Business Arena kutsuu musiikkialan, television, radion, pelialan, operaattoreiden viihdepalvelujen, elokuva-alan, live-tapahtumien ja muiden viihteen osa-alueiden toimijat saman katon alle verkostoitumaan, keskustelemaan ja kuulemaan ajankohtaisista, viihdeteollisuutta läpileikkaavista ja kiinnostavista aiheista.

POIMINTOJA OHJELMASTA:

Torstain 4.5. seminaariohjelmassa tutustutaan viihteen eri toimialoihin sekä opitaan somedatan hyödyntämismahdollisuuksista, kuullaan TUBEmaailman tuoreita kuulumisia, analysoidaan liveviihteen kasvua, keskustellaan brändäyksestä, piratismista, musiikin clearauksesta ja sukelletaan pelimaailman jättituotantojen maailmaan. 

Perjantaipäivän 5.5. avaa kutkuttavan ajankohtainen ja ainutlaatuinen keskustelu suoratoistopalveluista Suomen TV-markkinassa, kun mm. Yle Areena, Elisa Viihde, Viaplay, C-More nousevat EBArenan estradille keskustelemaan kilpailusta markkinoilla ja suhteestaan suomalaisiin tuotantoyhtiöihin. Perjantaina perehdytään myös kiinnostavien yritysten kanssa uusimpiin VR- ja AR-teknologioihin, tutustutaan YLE:n startup-hautomoon, kuullaan käytännön kokemuksia IPR.VC pääomarahoittamisen hyödyntämisestä elokuvarahoituksessa, ja tarkastellaan joukkorahoituksen mahdollisuuksia viihdebisnekselle. Toisena tapahtumapäivänä keskustellaan myös viihdemediasta ja tähtikulttuurista sekä elokuva-, tv- ja pelialojen synergioista ja tapahtuman päätteeksi poikkitoimialaisesti viihteen alojen yhteistyöstä.

Tsekkaa koko ohjelma ja osallistujalista: www.entertainmentbusinessarena.fi

Satu Ry:n jäsenille YHDEN PÄIVÄN lippukamppiksen seuraavasti:
EBArena Torstai 4.5. 170 e + alv.
- lippu sisältää seminaarit kahdessa salissa, lounaan, kahvit ja Afterwork-verkostoitumistilaisuuden tarjoiluineen (klo 17-20)
EBArena Perjantai 5.5. 150 e + alv.
- lippu sisältää seminaarit kahdessa salissa, lounaan ja kahvit

Käytä rekisteröityessäsi PROMOKOODIA jonka saat toimistolta: satu@satu.fi
Osta lippusi: www.entertainmentbusinessarena.fi/ilmoittautuminen

TAKAISIN YLÖS