Media & Message bisnesdeitit: tuottaja-, ostaja- ja rahoitustapaamiset av-tekijöille 9.8.2017

OHJELMA:
09.00-10.00 Creative Business Cup - Suomen osakilpailu
10.00-10.30 Tervetuloa! Ostajat ja rahoittajat esittäytyvät.
10.30-14.00 Bisnesdeitit
14.00-15.00 25 % Finnish Cash Rebate: how tax incentives can boost the film and TV –business. Riina Hyytiä, CEO, Dionysos Films Oy ja Kjartan Thor Thordarsson, CEO, Sagafilm Nordics, sekä Tarquin Gotch, President, Serious Comedy.
 

Lounaat ja kahvit omakustanteisena

Media & Message käynnistyy Startup Mariassa deiteillä, jossa audiovisuaalisen alan tekijät voivat tavata tuottajia, ostajia ja rahoittajia. Ideanikkarit saavat mahdollisuuden testata konseptejaan niin tuotantoyhtiöille, tv-kanaville kuin julkissektorin rahoittajille kahdenkeskisissä tapaamisissa. Ostajat taas pääsevät tutustumaan uusiin tekijöihin, joita eivät muuten tavoittaisi. Päivän päätteeksi kuullaan kansainvälisten tuottajien ajatuksia yhteistuotantojen mahdollisuuksista kv-markkinoilla ja av-tuotantokannustimen merkityksestä.

Tilaisuus on tarkoitettu pienille tuotantoyhtiöille, uusille tulokkaille ja yksittäisille tekijöille, jotka hakevat asiakkaita, kumppaneita tuotantojen toteuttamiseksi tai ovat hakemassa julkista rahoitusta.  Päivän aikana voi tavata ja tutustua useisiin toimijoihin. Bisnesdeiteillä paikalla ovat kotimaiset tv-kanavat, isot tuotantoyhtiöt sekä agentit. Rahoittajista paikalla ovat Tekes ja AVEK ja NewCo Helsinki yrityspalvelut.

Tapaamiset aikataulutetaan etukäteen. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen
Voit varata päivän aikana enintään 5 tapaamista. Varausten tulee olla tehtynä 22.6. mennessä. Saat oman deittiaikataulusi ennen Media&Messagea sähköpostitse.

Linkki deittien varauslomakkeeseen: https://fi.surveymonkey.com/r/FDFXSH7

Deiteillä seuraavat tahot sinua tapaamassa:

Kaikki kotimaiset tv-kanavat
Warner Bros
Kaiken Entertainment
Tekes 
AVEK
NewCo Helsinki yrityspalvelut
Teosto
Nordic Copyright Bureau
Tredea, Tampereen seudun tuotantopalvelut
Viestintäalan tutkimussäätiö

Tervetuloa deiteille, ilmoittauduthan mahdollisimman pian!

 

Lisätietoja:
Kati Uusi-Rauva, tapahtuman tuottaja
kati.uusirauva@gmail.com; puh. 040-8658738

www.mediamessage.fi

Creative Business Cup
Tilaisuuden aluksi käydään Creative Business Cupin Suomen osakilpailu, joka on tarkoitettu luovien alojen osaajille. Voittaja matkaa Kööpenhaminaan loppukilpailun sijoittajapitchauksiin marraskuussa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 15.6.2017 mennessä: http://www.cifinland.fi/fi/ajankohtaista/onko-sinulla-maailman-paras-luovaan-osaamiseen-liittyv%C3%A4-bisnesidea

 

TAKAISIN YLÖS