Jäsenyydet ja edustukset

SATU ry on toimii aktiivisesti seuraavien yhdistysten toiminnassa:

Tuotos ry  on vuonna 1998 perustettu av-tuottajien tekijänoikeusjärjestö, joka sopii av-tallenteiden käytöstä tuotantoyhtiöiden puolesta keskitetyillä sopimusratkaisuilla. Tuotos neuvottelee käyttöehdoista, kerää korvauksia ja tilittää ne tuotantoyhtiöille, sopii av-teosten opetustallennuksesta ja edelleenlähetyksestä, elokuvien opetuskäytöstä ja av-osuuden hyvitysmaksuvaroista.

Audiovisual Finland on vuodesta 2007 toiminut audiovisuaalisten tuotantojen ja palveluiden kansainvälistymisen edistämiseen keskittynyt järjestö. 

Televisioakatemia ry on Yleisradio Oy:n, MTV Oy:n, Sanoma Media Finland Oy:n ja SATU ry:n vuonna 2010 perustama yhdistys,  jonka tarkoituksena on edistää suomalaisten televisio-ohjelmien arvostusta jakamalla vuosittain Kultainen Venla -tunnustuspalkinnot kotimaisille televisio-ohjelmille ja tekijöille. Jäseneksi ovat myöhemmin liittyneet Discovery Networks Finland, Fox Networks Group ja Elisa Viihde.

Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) on rekisteröity ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhdistys antaa neuvontaa yleisistä tekijänoikeusasioista, julkaisee tekijänoikeudellista tiedotusaineistoa ja tiedottaa ajankohtaisista tekijänoikeutta koskevista aiheista sekä antaa tekijänoikeuskoulutusta. TTVK valvoo valtakirjoin jäsentensä tekijänoikeuksia Suomessa.

SATU ry:n jäsenyydet ja edustajat toimikunnissa ja organisaatioissa:

TAKAISIN YLÖS