Tapahtumat

SATU ry:n vuosittain järjestämiä ja merkittäviä alalla vakiintuneita tapahtumia ovat Media & Message, sähköisen viestinnän ja sisältötuotannon ammattilaistapahtuma sekä Voitto-mainoselokuvakilpailu ja gaala, jossa palkitaan parasta suomalaista televisiomainontaa.

Media & Messagen yhteydessä jaetaan vuosittain televisioalan 20.000 € Formaatti-Finlandia palkinto sekä palkinnot kanavailme- ja ohjelmatunnuskilpailuissa. Media & Message:en osallistuu vuosittain elokuussa noin 200 televisiotoimialan päättäjää.

Voitto-mainoselokuvakilpailu järjestetään maaliskuussa Suvilahden Kattilahallissa. Gaalaan osallistuu vuosittain noin 500 mainosalan vaikuttajaa toimialan kaikilta sektoreilta. Kilpailun pääyhteistyökumppani on Screenforce Finland.

SATU ry hallinnoi Televisioakatemia ry:n yhdistystoimintaa ja on siten järjestämässä Kultainen Venla -kilpailua ja tammikuussa pidettäää gaalaa yhteistyössä tuotantoyhtiön ja lähetyksestä vastaavan kanavan kanssa. Kultainen Venla -kilpailussa palkitaan vuoden parhaat kotimaiset televisio-ohjelmat ja tekijät.

 

TAKAISIN YLÖS